Campioana României vrea să joace pe Cluj Arena – ce spun suporterii ‘U’ și CFR Cluj

0

Reprezentanții campioanei României, CFR Cluj, au făcut o cerere către Consiliul Județean Cluj, în care solicită găzduirea duelului cu Petrolul Ploiești, din cea de-a 12-a etapă a Superligii, pe Cluj Arena, drept urmare a faptului că gazonul de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia va fi înlocuit. Galeria Universității Cluj a postat, pe pagina oficială de Facebook “Șepcile Roșii”, un comunicat în care anunță “toleranță zero” față de scenariul în care cererea ar fi aprobată.

CFR Cluj – Sivasspor

Deoarece condițiile terenului din Gruia nu se mai ridicau la standardele impuse pentru meciurile interne și internaționale, oficialii clubului au decis să înlocuiască gazonul pe care echipa dispută meciurile de acasă. Starea acestuia s-a degratat în urma ploilor, a temperaturilor ridicate și a umidității, iar investiția schimbării sale se ridică peste suma de 300 de mii de euro.

De asemenea, echipa națională de fotbal U21 a țării noastre va disputa ambele meciuri de pregătire, programate pe 23 și 27 septembrie, împotriva selecționatelor Spaniei și a Țărilor de Jos, pe Cluj Arena, deși unul dintre acestea urma să aibă loc în Gruia.

Fanii Universității Cluj au explodat de furie – ce au transmis aceștia

Sursa: Facebook “Șepcile Roșii”

În momentul în care au aflat de solicitarea reprezentanților CFR Cluj, fanii galeriei ‘U’ Cluj, formația care dispută pe Cluj Arena meciurile de pe teren propriu, au explodat de furie și au transmis că mesajul acestora nu joacă rolul de avertisment, ci anunță repercusiunile eventualei decizii pozitive a Consiliului Județean Cluj.

În cazul în care cererea campioanei României va fi respinsă de forul județean, ceferiștii clujeni mai pot apela la variante precum stadionul din Mediaș sau cel din Sfântu Gheorghe.

Replica suporterilor din Gruia – “Stadionul nu aparține galeriei”

Mai mulți fani ai campioanei României au postat, pe grupurile de Facebook dedicate comunității CFR Cluj, mai multe mesaje în care anunță că stadionul din Cluj-Napoca nu aparține galeriei “Șepcile Roșii” și că decizia forului județean nu ar trebui să satisfacă cererea acestora ca ‘U’ Cluj să fie singura formație care joacă acasă pe Cluj Arena.

Conform suporterilor ceferiști, orice echipă de fotbal a municipiului are dreptul de a evolua pe acest stadion, deoarece investițiile pentru constuirea sa au fost acoperite din banii publici ai tuturor cetățenilor, nu doar din cei ai fanilor Universității Cluj.

Până la momentul actual, reprezentanții Consiliului Județean Cluj au întârziat să ofere un răspuns față de solicitarea clubului CFR Cluj de a disputa partida cu Petrolul Ploiești pe Cluj Arena.

VEZI ȘI:

Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj? – ce a declarat antrenorul înaintea discuției cu oficialii clubului

Cluj Arena va găzdui ambele meciuri din luna septembrie ale naționalei de fotbal U21

Ce sancțiuni poate primi ‘U’ Cluj după incidentele de la meciul cu Sepsi – care este reacția galeriei “Șepcile Roșii”

banner