Dragoș Tescan, înaintea duelului cu UTA Arad: “La nivel de grup, arătăm mult mai bine decât ei”

0

Fotbaliștii Universității Cluj vor întâlni sâmbătă, 1 aprilie, în deplasare, formația UTA Arad, în cea de-a doua etapă din playout-ul Superligii. După victoria obținută, în urmă cu aproape două săptămâni, în fața fanilor de pe Cluj Arena, împotriva celor de la FC Argeș Pitești, scor 2-0, “studenții” au rămas pe poziția a treia a clasamentului, cu un total de 20 de puncte acumulate, cu trei mai puține decât liderul FC U Craiova 1948.

Tânărul mijlocaș ofensiv al ardelenilor, Dragoș Tescan, cel care a revenit pe gazon după o lungă perioadă de absență și care, în meciul cu FC Argeș, a reușit chiar să înscrie un gol, a prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, primul duel disputat după pauza competițională și a vorbit despre cât de mult își dorește să marcheze din nou, așa cum a fost prezis de un fan care i-a lăsat acestuia un mesaj în sala de conferințe.

Dragoș Tescan: “Poate că aportul fanilor lor ne va motiva și pe noi”

“E un meci ca oricare altul, consider că toate echipele din playout sunt de valori apropiate. Îmi doresc să avem o stare de spirit bună, e clar că și ora jocului (12:00) va influența ritmul acestuia. Poate că aportul fanilor lor ne va motiva și pe noi, astfel încât să putem obține un rezultat favorabil. […] Sigur că UTA joacă cu presiune, dar nici noi nu suntem într-o zonă confortabilă, nu ne-am atins încă obiectivul. Ne dorim foarte mult să obținem victoria. La nivel de grup, arătăm mult mai bine decât ei și sper să se vadă asta.

“Îmi doresc să am mai multe reușite colective, decât cele individuale”

Am văzut mesajul, mă bucură faptul că mă simt foarte apreciat aici. Starea mea de spirit, la fiecare meci, a făcut ca oamenii să mă aprecieze. Îmi doresc să am mai multe reușite colective, decât individuale. […] Vreau să îmi ajut echipa cât mai mult, poate chiar vom juca barajul pentru cupele europene. Ar fi foarte frumos să marchez din nou, chiar dacă îmi doresc mai mult să câștigăm. Dacă aș marca și am obține victoria, ar fi ceva ieșit din comun”, a declarat Dragoș Tescan.

Toate declarațiile jucătorului alb-negrilor pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Confruntarea dintre UTA Arad și “U” Cluj va începe la ora 12:00, iar fanii interesați să vadă jocul din tribunele arenei “Francisc Neuman” își pot cumpăra bilete prin accesarea link-ului de AICI. De asemenea, aceasta va putea fi urmărită, în direct, pe Digi Sport 1 și pe Prima Sport 1.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

“U” Cluj revine pe teren după pauza competițională – vezi ce a declarat Sabău înaintea deplasării la Arad

Dragoș Tescan a revenit pe teren și a reușit să marcheze: “Am învățat că numai tu te poți ajuta în viață”

Ioan Ovidiu Sabău, după succesul cu FC Argeș: “Mă așteptam să avem o stare de tensiune”

banner