Formidabil! U-BT Cluj-Napoca, a patra victorie consecutivă în EuroCup

0

Fanii baschetului european credeau că le-au văzut pe toate din partea elevilor lui Mihai Silvășan: revenire la -14 puncte în Polonia, contra lui Slask, și lecție predată lui Ulm, campioana Germaniei. Însă U-BT continuă să scrie istorie în Eurocup. Clujenii au obținut ce mai mare victorie din istoria recentă a baschetului românesc. 

Cu un bilanț de 5-1 în EuroCup înaintea acestei etape, U-BT Cluj-Napoca s-a deplasat pe terenul lui Trento cu dorința de a obține a patra victorie consecutivă în această competiție. Campioana României a început excelent partida și apoi, în sfertul al treilea, a anulat prestația modestă din actul secund, izbutind să își asigure un nou succes: 98-60.

În sfertul 3, diferența a fost făcută de apărarea „șepcilor roșii”. Elevii lui Mihai Silvășan s-au ținut scai de adversari și nu le-au oferit spațiu de manevră.

Clujenii au impresionat din spatele semicercului, reușind să marcheze șase triple. Americanul D.J. Seeley a marcat de la distanță trei coșuri de trei puncte. 

U-BT obține cea mai clară victorie a sezonului, iar calificarea direct în sferturile de finală nu mai este deloc un vis. Campionii României ajung la 6 victorii în primele 7 runde și sunt depășiți în ierarhia grupei B doar de Gran Canaria, deținătoarea trofeului.

Cele două se vor înfrunta marțea viitoare, de la ora 19:00, în sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Atmosfera se anunță una entuziasmantă.

VEZI ȘI:

U-BT Cluj-Napoca evoluează contra grecilor de la Aris Salonic

U-BT ajunge la a treia victorie în EuroCup – Silvășan: “Îl văd drept MVP al partidei”

U-BT joacă împotriva celei mai titrate echipe din Muntenegru

 

banner