Gheorghe Hagi, despre relația cu Dan Petrescu: “E fratele nostru, a făcut atâtea pentru fotbalul românesc”

0

Gheorghe Hagi, aflat la Cluj-Napoca pentru meciul “All Stars Romania vs. Glatasaray Legends” din cadrul Sports Festival, în care a îmbrăcat din nou tricoul celor două echipe pentru care a scris istorie, a fost întrebat dacă a discutat cu antrenorul formației CFR Cluj, Dan Petrescu, despre incidentul petrecut la finalul confruntării disputate duminică, 28 mai, în Gruia, împotriva actualei campioane a României, Farul Constanța. 

Liderul Generației de Aur a confirmat declarațiile fostului său coleg de națională, conform cărora cei doi au avut o discuție după ultimul meci din playoff-ul Superligii, și a explicat că, din punctul său de vedere, stresul și oboseala acumulată sunt evidente în cazul tehnicianului clujenilor. De asemenea, noul campion al României a precizat și faptul că Dan Petrescu îi este ca un frate, iar lumea ar trebui să îi recunoască acestuia meritele pentru contribuția adusă în fotbalul românesc. Declarația lui Hagi poate fi urmărită în materialul de mai jos.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

VIDEO Spectacol pe Cluj Arena, la meciul All Stars Romania vs Galatasaray Legends – Mutu și Marica au marcat pentru “tricolori”

Ioan Ovidiu Sabău, despre Dan Petrescu și Gheorghe Hagi: “Astfel de oameni trebuie ascultați”

Dan Petrescu, înaintea barajului pentru cupele europene cu FC U Craiova: “Dacă vom câștiga, înseamnă că a fost un sezon bun”

banner