Ianis Stoica, primele declarații după transferul la “U” Cluj: “Numele și suporterii m-au convins să vin aici”

0

Tânărul fotbalist Ianis Stoica, în vârstă de 20 de ani, a venit în lotul Universității Cluj la începutul anului 2023, după ce a evoluat pentru vicecampioana României, FCSB. Transferul acestuia fusese deja anunțat de fostul antrenor al “studenților”, Eugen Neagoe, care a confirmat faptul că Ianis Stoica va urma să se prezinte la primele antrenamente ale echipei după sărbătorile de iarnă.

“Băieții m-au primit foarte bine, le mulțumesc pe această cale și sper să facem o treabă cât mai bună aici. În alegerea Universității Cluj, m-au convins în primul rând numele și suporterii, dar și alte facilități precum stadionul. Una e când zici “U” Cluj, alta e când zici alte echipe din prima ligă. […] În primele zile de când am venit, a fost foarte greu, s-a văzut și la primul meci cu Zurich, când nu am jucat atât de bine, din cauza oboselii. […] De fiecare dată când am jucat pe Cluj Arena, am jucat foarte bine și pot spune că mă simt foarte bine acum. Nu îmi fixez obiective de genul cât de multe goluri să înscriu, încerc să joc cât de bine posibil“, a declarat Ianis Stoica, în primul interviu public pentru “U” Cluj.

Toate declarațiile tânărului fotbalist pot fi urmărite în materialul de mai jos.

“U” Cluj, amicale în Antalya – eșec cu Zurich și victorie cu Debrecen

La momentul actual, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău se află în Antalya, acolo unde efectuează primul cantonament dinaintea reluării sezonului competițional. Până în acest moment, ardelenii au disputat două meciuri amicale, împotriva formațiilor FC Zurich, partidă în care au pierdut cu scorul de 3-1, respectiv Debrecen, pe care au învins-o fără probleme, 4-0.

Următorul joc de pregătire va avea loc joi, 12 ianuarie, împotriva germanilor de la FC Nürnberg, care, la momentul actual, se află pe locul 11 în campionatul Bundesliga 2. Confruntarea va începe la ora 15:00 și se va disputa în două reprize a câte 30 de minute.

VEZI ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău, după revenirea la “U” Cluj: “Am spus că nu accept să preiau echipa”

Eugen Neagoe, pe picior de plecare de la “U” Cluj – tehnicianul dorește să plece la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, după eșecul cu Sepsi: “Vor pleca cel puțin opt sau nouă jucători în 2023”