Ioan Ovidiu Sabău, după eșecul catastrofal din Bănie: “Chiar nu știu unde am greșit”

0

Fotbaliștii Universității Cluj au fost învinși vineri, 3 februarie, în deplasare, de formația FC U Craiova 1948, scor 0-5, în cea de-a noua etapă din returul sezonului regulat al Superligii. Astfel, la finalul unui meci în care au fost de nerecunoscut, “studenții” au înregistrat cea de-a 11-a înfrângere din actuala ediție de campionat și au rămas pe poziția a 14-a a clasamentului, cu 23 de puncte obținute în 24 de partide disputate. Întreaga cronică a partidei este disponibilă AICI.

Deși, înainte de deplasarea în Bănie, directorul tehnic al clubului clujean, Ioan Ovidiu Sabău, spera ca elevii săi să arate aceeași “foame” de victorie ca în meciurile disputate pe Cluj Arena cu FC Voluntari, respectiv Rapid București, acesta a fost complet surprins de umilința pe care au trăit-o jucătorii în teren și a precizat că nu își explică cum aceștia au putut să arate o formă atât de slabă, chiar dacă au fost învinși.

“Chiar dacă am pierdut, nu mă așteptam să arătăm atât de modest”

“Am întâlnit un adversar în formă, un adversar care a jucat foarte rapid, foarte agresiv. Noi am fost depășiți cam la toate capitolele, am prins o seară foarte proastă. De nerecunoscut, după cele două jocuri cu Voluntari și Rapid. Am avut tot timpul inițiativa. Îmi e foarte greu să fac o analiză, nu știu unde am greșit, ce s-a întâmplat. Ne-am prezentat foarte, foarte slab. […] O să văd unde am greșit eu, ca antrenor, și trebuie să corectez cât mai rapid. Ne așteaptă un meci greu cu Mioveni, sper să refac ritmul foarte bun, atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Oricum, nu mă așteptam să arătăm atât de modest, poți pierde, dar să iei cinci goluri e prea mult”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Toate declarațiile tehnicianului “U” Cluj, din conferința de presă organizată la finalul confruntării de pe “Ion Oblemenco” pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Pentru ardeleni, urmează, pe teren propriu, duelul din etapa 25, împotriva echipei aflate pe ultimul loc al clasamentului, CS Mioveni. Acesta va avea loc la Mediaș, deoarece gazonul de pe Cluj Arena nu permite desfășurarea unui meci oficial în condiții optime, și este programat vineri, 10 februarie, de la ora 17:00.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

“U” Cluj, umilită de FC U Craiova în derby-ul fără spectatori – elevii lui Sabău, de nerecunoscut

FC U Craiova 1948 – “U” Cluj, derby fără spectatori în Bănie – Sabău, încrezător că poate continua fără înfrângere

Ioan Ovidiu Sabău, după remiza cu Rapid: “Nu înțeleg cum poți să nu dai un astfel de penalty”