Îți place folk-ul? Vezi ce artiști urcă pe scenă la Cluj Folk Fest 2022

0

Organizatorii festivalului Cluj Folk Fest au pus la vânzare bilete pentru evenimentul ce are loc în perioada 2-4 iunie 2022. Evenimentul se desfășoară pe scena Casei de Cultură a Studenților. 

Iubitorii de muzică folk își pot achiziționa bilete de o zi cu prețuri cuprinse între 65 și 100 de lei. De asemenea, abonamentele pentru toate zilele în care se desfășoară festivalul sunt încă disponibile pe Ambilet.ro.

În acest an, printre artiștii care vor urca pe scena festivalului se numără: Emeric Imre, Ada Milea, Eugen Mihăiescu, Cătălin Stepa, dar și alte nume cunoscute.

Prezentatorul ediției din acest an este Cristi Dumitrașcu, realizator al emisiunii “Folk bun” de la Rock Fm.

Înscrierile pentru Concursul Național de Talente s-au încheiat, iar concurenții care vor câștiga Premiul Juriului vor avea șansa să cânte pe scena festivalului, în 3 iunie.

Copii cu vârsta de până în 12 ani au acces gratuit, iar cei care nu au împlinit încă 14 ani au acces în festival doar însoțiți de un adult care a achiziționat un abonament/bilet.

De asemenea, persoanele cu dizabilități beneficiază de intrare liberă pe baza unui act doveditor, numărul de locuri fiind limitat.

VEZI ȘI

Mihai Mărgineanu concertează la Casa de Cultură a Studenților din Cluj

Untold vrea 2000 de voluntari – vezi care sunt departamentele din care poți face parte