Jucătorii de bază ai „U” Cluj revin pe teren

0

„U” Cluj a învins săptămâna trecută la Arad, 1-0 cu UTA. Echipa se pregătește cu un moral pozitiv pentru partida de sâmbătă cu Universitatea Craiova. Meciul va avea loc de la ora 21:30, pe Cluj Arena. În timp ce ardelenii sunt optimiști că vor avea un traseu pozitiv sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău, revenit la echipă, oltenii tocmai au aflat că-și pierd antrenorul, Laurențiu Reghecampf, care urmează să semneze în Arabia Saudită.

În perspectiva partidei din weekend, „Șepcile roșii” au primit și alte vești bune din partea echipei favorite. Alex Chipciu și Doru Popadiuc au început de astăzi antrenamentele normale alături de restul lotului, în timp ce Dan Nistor și Vali Gheorghe au reluat alergările ușoare.

Sunt semnale pozitive că Neluțu Sabău va avea opțiuni multiple pentru etapa de sâmbătă, în condițiile în care a avut mulți indisponibili pentru etapa de la Arad.

Popadiuc a sosit în mercato de vară de la Chindia și încearcă să se adapteze în cadrul lotului, scrie gsp. De asemenea, Vali Gheorghe, ex-FCSB, este printre ultimii sosiți la Cluj și este văzut drept unul dintre jucătorii care se vor lupta cu șanse mari la titularizare.

VEZI ȘI:

Reacția lui Ioan Ovidiu Sabău după gestul unui jucător la duelul „U” Cluj – UTA Arad: „E păcat, pentru că își anulează tot ce a făcut”

Duelul „U” Cluj – UTA Arad deschide etapa a 9-a din Superligă

Ioan Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu UTA: “Ne interesează să acumulăm puncte, nu cum arătăm”

 

 

banner