Reacția lui Ioan Ovidiu Sabău după gestul unui jucător la duelul „U” Cluj – UTA Arad: „E păcat, pentru că își anulează tot ce a făcut”

0

Fără antrenorul Mircea Rednic pe bancă, UTA Arad pierde al doilea meci consecutiv în SuperLigă, 0-1 pe teren propriu cu „U” Cluj, și se afundă în subsolul clasamentului. ‘U’ Cluj a reușit să obțină toate cele trei puncte, în urma golului înscris de Daniel Popa în minutul 71. În urma acestui rezultat, ‘U’ Cluj a urcat pe poziția a opta cu zece puncte.

Formația dirijată de Ioan Ovidiu Sabău are acum două victorii, patru rezultate de egalitate și trei înfrângeri în nouă etape.

Gestul nesportiv al lui Alexandru Cîmpanu

Cu puțin timp înainte de a fi eliminat, George Cîmpanu a acuzat probleme medicale și s-a întins pe gazon. Lângă el a mers Denis Dumitrașcu, iar cei doi au intrat într-un conflict verbal. Cîmpanu l-a scuipat pe Dumirașcu, iar centralul Radu Petrescu a văzut faza la monitorul VAR și i-a arătat direct cartonașul roșu fotbalistului de la Cluj.

Ilie Dumitrescu, fost internațional român, a remarcat faptul că Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul ardelenilor, are experiența necesară să-l ajute pe Cîmpanu să treacă peste acest moment. Dumirescu a mai evidențiat că antrenorul lui ‘U’ îl poate face pe jucător să gestioneze mai bine astfel de evenimente pe viitor.

„Drumul lui la club nu se oprește după acest cartonaș roșu. Cu siguranță, el (n.r. Ioan Ovidiu Sabău) se gândește că în viitor poate să îl ajute. Ăsta e un manager adevărat. Eu cred că poate să îl ajute Sabău, sunt convins de acest lucru. Un gest ca ăsta… Mă uit la înțelepciunea lui Sabău și văd că știe să gestioneze asemena de lucruri”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit DigiSport.

Cum a reacționat Ioan Ovidiu Sabău

Antrenorul „șepcilor roșii” a vorbit și el la finalul meciului cu UTA Ara despre Alexandru Cîmpanu și s-a declarat dezamăgit de gestul făcut de fotbalistul în vârstă de 22 de ani.

„Eu îl apreciez foarte mult. Are tot ce-i trebuie să joace la cel mai înalt nivel. Are nevoie de disciplină. L-am felicitat pentru tot ce a făcut (n.r. până la eliminare). E păcat, pentru că își anulează tot ce a făcut”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, citat de Prosport.

Alexandru Cîmpanu (22 de ani) a fost împrumutat de Universitatea Craiova la „U” Cluj în septembrie 2023 și mai are contract cu formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău până în vara lui 2024.

În următoarea etapă, ‘U’ Cluj se va duela cu Universitatea Craiova sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 21:30, în timp ce UTA Arad va face deplasarea tot sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 18:45, la Botoșani.

VEZI ȘI:

Duelul „U” Cluj – UTA Arad deschide etapa a 9-a din Superligă

U-BT, în fața primelor două meciuri din Cupa României! Câștigătoarea grupei se califică la TURNEUL FINAL

Filip Ilie, după transferul la “U” Cluj: “În sfârșit am găsit grupul care să creadă în mine cel mai mult”

 

 

 

banner