Parcarea din Aeroportul Cluj va fi modernizată – investiții de peste 3 milioane de lei

0

Parcarea Aeroportului Internațional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca va fi modernizată prin intermediul unor investiții în valoare de trei milioane de lei, care au și scopul de a digitaliza toate mecansimele puse la dispoziția clienților. De asemenea, reprezentanții GOTO Parking au anunțat faptul că, în urma pierderii unui număr de 275 de locuri de parcare, vor fi nevoiți să respecte limita de 100 de locuri rezervate angajaților aeroportului sau a instituțiilor care deservesc activitatea sa și să aplice o taxă de 60% din valoarea prețului pentru un abonament.

“Lucrările de renovare vor fi realizate în cursul anului 2023, iar acestea prevăd suplimentarea numărului de aparate pentru plata timpului de parcare, posibilitatea plății prin card contactless sau cu ajutorul smartphone-urilor, un sistem de sonorizare, respectiv o rețea Wi-Fi disponibilă tuturor clienților”, a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, administratorul GOTO Parking, Sanda Ardelean.

Până în acest moment, angajații aeroportului sau cei din instutițiile publice care deserveau activitatea sa beneficiau de parcare gratuită și, de cele mai multe ori, depășeau limita de 100 de locuri rezervate acestora. Astfel, reprezentanții GOTO Parking au decis ca această cifră să fie respectată, iar toți angajații care doresc să își parcheze mașina pe locurile rezervate să beneficieze doar de 40% reducere la plata abonamentelor.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

În curând, se va putea plăti cu cardul la bariera de ieșire din parcarea Aeroportului Cluj

Parcarea subterană de la Cluj Arena are un nou sistem de funcționare – ce facilități include acesta?

Directorul Aeroportului Cluj a participat la cea de-a 67-a şedinţă de Board ACI World – Află ce teme s-au dezbătut

banner