Parcarea subterană de la Cluj Arena are un nou sistem de funcționare – ce facilități include acesta?

0

Un nou sistem de parcaj a fost inaugurat în parcarea subterană a celui mai mare stadion din Cluj-Napoca. Acesta beneficiază de o tehnologie care permite atât citirea automată a numerelor de înmatriculare, cât și eliberarea tichetelor imprimate cu coduri de bare pentru vizitatorii de scurtă durată, respectiv a cardurilor de proximitate pentru abonați. De asemenea, plățile aferente perioadei de staționare pot fi efectuate inclusiv prin card contactless sau prin sistemul NFC al telefoanelor mobile.

Investiția a fost realizată din bugetul Consiliului Județean Cluj și se ridică la peste 758 de mii de lei, sumă care cuprinde furnizarea, montarea, instalarea și mentenanța noului sistem al parking-ului.

Parcarea subterană a stadionului Cluj Arena dispune de un număr de 303 locuri, iar unul dintre motivele care a stat la baza acestui proiect este reprezentat de dorința de a elimina problemele tehnice de efectuare a plăților sau de acces, apărute încă de la inaugurarea stadionului, în anul 2011.

“Am dat în folosință noul sistem de parcare, ultramodern, de la Cluj Arena. De acesta vor beneficia atât spectatorii care participă la evenimentele sportive, culturale și muzicale desfășurate pe stadion sau la sala polivalentă din proximitate, cât și cei care ajung în zona centrală și doresc să-și parcheze mașina într-un loc sigur, apropiat de zona lor de interes”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Parcările din Cluj vor fi mai scumpe de la 1 ianuarie

În curând, se va putea plăti cu cardul la bariera de ieșire din parcarea Aeroportului Cluj

Parcări securizare pentru biciclete, în Cluj – Află în ce cartiere le poți găsi

banner