Premieră națională: Spectacol de teatru accesibilizat în totalitate pentru persoanele cu dizabilități, la Cluj-Napoca

0

O premieră națională în teatru va avea loc vineri, 25 noiembrie, și sâmbătă, 26 noiembrie, la Teatrul Magic Puppet din Cluj-Napoca. Este vorba despre un spectacol accesibilizat în totalitate pentru persoanele cu dizabilități, astfel încât atât copiii, cât și adulții, indiferent de dizabilitatea de care suferă, se pot bucura de experiența completă a acestui eveniment. 

Invitați la Via Cluj Tv, în emisiunea România Via Cluj, regizoarea Oana Popa și cofondatorul Teatrului Magic Puppet, Silviu Ruști, au vorbit atât despre modul inedit în care se desfășoară piesa “Închide ochii și ai să vezi mai bine”, cât și despre impedimentele pe care le-au întâmpinat în procesul de organizare a acestui eveniment deosebit. Întregul material este disponibil mai jos.

Persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora vor putea participa gratuit, prin completarea formularului de AICI, la oricare dintre cele patru reprezentații ale spectacolului, în timp ce restul publicului va trebui să dețină un bilet valid, pe care îl poate cumpăra prin accesarea link-ului de AICI. Prima reprezentanție a spectacolului va avea loc vineri, de la ora 17:00, iar celelalte trei sunt programate sâmbătă, de la orele 11:00, 12:30, respectiv 17:00.

VEZI ȘI:

Teatru de păpuși pentru adulți – spectacol despre echitatea de gen, la Cluj-Napoca

Problemele traficului auto din România, portretizate în teatru – spectacol de educație rutieră pentru tineri, la Cluj-Napoca

Spectacol de drone, piesă istorică de teatru, concerte Inna și CARGO – Ziua Națională a României, sărbătorită la Cluj-Napoca