Sorana Cîrstea va juca la Transylvania Open din Cluj-Napoca – ce alte sportive au confirmat deja prezența

0

Transylvania Open, competiția de tenis feminin care a primit, din partea Women’s Tennis Association (WTA) 250, titlul de cel mai bun turneu din lume în anul 2022, revine în fața fanilor din Cluj-Napoca cu o nouă ediție spectaculoasă, care va avea loc, în perioada 16-22 octombrie, pe cele două terenuri amenajate în Sala Polivalentă. În urma meciurilor de calificare, cele 32 de sportive care vor evolua pe tabloul de simplu, respectiv cele 16 echipe la dublu, vor lupta pentru 280 de puncte WTA și pentru premiile care se ridică la 259 de mii de dolari.

Mai multe jucătoare din România și-au anunțat prezența la Transylvania Open 2023, iar, printre acestea, se află și Sorana Cîrstea, locul 36 mondial, care va evolua, pentru prima dată, în fața fanilor din Cluj-Napoca. De asemenea, Ana Bogdan, locul 61 WTA, respectiv Jaqueline Cristian, locul 133 WTA, sportive care au participat la ambele ediții anterioare ale turneului, au confirmat deja prezența.

“A fost o adevărată luptă pentru a păstra acest turneu la Cluj-Napoca”

“Am dus o adevărată luptă pentru a păstra acest turneu la Cluj, pentru că, inițial, oficialii WTA au anunțat întoarcerea în calendarul competițional a turneelor din China. Asta ar fi încheiat povestea competiției care s-a bucurat de un mare succes, atât din partea publicului, cât și a jucătoarelor, care ne-au desemnat ca fiind cel mai bun turneu WTA 250 din lume. […] Avem jucătoare valoroase de la noi din țară care ne-au anunțat deja că vor să participe la turneu, ne așteaptă o nouă competiție puternică și un turneu magic”, a declarat directorul turneului, Patrick Ciorcilă.

La meciurile din zilele de calificări, care vor avea loc în perioada 14-15 octombrie, fanii tenisului vor avea acces gratuit, în baza unui tichet cu valoare zero, care poate fi obținut prin intermediul site-ului entertix.ro. Cei care doresc să urmărească turneul de tenis din tribunele BT Arena își pot cumpăra, încă de acum, bilete la prețuri reduse, care variază între 45 și 145 de lei. Abonamentele vor fi puse în vânzare din luna septembrie.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Transylvania Open, desemnat cel mai bun turneu WTA250 al anului 2022 – ce au transmis organizatorii

VIDEO Anna Blinkova este campioana Transylvania Open 2022 – spectacol în BT Arena

Anastasia Potapova, prima semifinalistă la Transylvania Open 2022 – România, fără reprezentante

banner