Sosirea lui Moș Crăciun și concert Semnal M, la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca – vezi programul complet

0

Reprezentanții Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca au anunțat programul de evenimente pentru un nou sfârșit de săptămână. Acesta include acitivtăți dedicate atât copiilor, cât și adulților, iar unele dintre cele mai mari atracții sunt reprezentate de sosirea lui Moș Crăciun în incinta târgului, respectiv de concertul celebrei formații românești Semnal M. Programul complet al celor trei zile este disponibil mai jos.

 

“Urmează un super weekend! Vine din nou Moșul (sâmbătă), continuă atelierele creative, iar colindele și concertele revin pe scena târgului”, este precizat în postarea făcută de organizatori pe pagina de Facebook.

Weekend-ul debutează vineri, 9 decembrie, cu diverse evenimente artistice, oferite de mai multe ansambluri clujene. De asemenea, copiii vor putea participa și la atelierul creativ, intitulat “Ghirlandele colorate”. Moș Crăciun va sosi în Târgul de Crăciun sâmbătă, 10 decembrie, la ora 16:00 și se va întâlni cu toți copiii prezenți în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Timp de două ore, tramvaiul său va circula pe lini 101 Gară – Bucium.

În ziua de duminică, programul este similar până la ora 18:00, moment în care va începe clasicul eveniment “Povești la Gura Sobei”, în care participanții pot asculta interpretarea operei “Micul Prinț”, de Antoine de Saint-Exupéry. Seara se va încheia cu un concert al trupei Semnal M și cu un spectacol de dans susținut de Urban Dance Lab și Fit Lab.

VEZI ȘI:

Moș Nicolae vine la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca – ce alte surprize sunt pregătite

Spectacol de drone, piesă istorică de teatru, concerte Inna și CARGO – Ziua Națională a României, sărbătorită la Cluj-Napoca

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi alimentat cu energie verde – află despre ce e vorba