Suporterii CFR Cluj, replică la reacția galeriei “Șepcile Roșii”: “Chiriași cu pretenții de proprietari”

0

Asociația Independentă a Suporterilor CFR-iști de Pretutindeni a reacționat, pe pagina oficială de Facebook AISCP, la comunicatul trimis de galeria fanilor Universității Cluj, “Șepcile Roșii”, în care aceștia anunțau “toleranță zero” față de scenariul în care Consiliul Județean Cluj va aproba cererea reprezentanților clubului CFR Cluj de a fi gazde pe Cluj Arena la meciul cu Petrolul Ploiești, din cea de-a 12-a etapă a Superligii

Deoarece gazonul stadionului “Dr. Constantin Rădulescu”, arena care găzduiește meciurile de acasă ale campioanei României va fi înlocuit, oficialii clubului din Gruia au solicitat disputarea etapei a 12-a din campionat pe Cluj Arena, stadionul unde ‘U’ Cluj joacă partidele de pe teren propriu.

Suporterii din galeria Universității Cluj au explodat în momentul în care au aflat vestea și au postat, pe pagina de Facebook “Șepcile Roșii”, un mesaj care, conform informațiilor oferite, nu servește drept avertisment, ci denotă toleranța zero față de o eventuală decizie pozitivă a forului județean. Mai multe detalii, AICI.

Suporterii CFR Cluj: “Stadionul e al clujenilor, ei vor fi pe vecie chiriași”

Sursa: Facebook AISCP

“Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. Au reușit să ducă o dată în faliment societatea care administrează Cluj Arena, se pregătesc pentru a doua oară. Sunt curios care este opinia Consiliul Judetean Cluj și a domnului Tișe în această situație, dar și a clujenilor de rând care suportă din propriul buzunar mofturile de latifundiari ale acestor băiețași. […] Din păcate pentru ei, acela va fi pentru totdeauna stadionul clujenilor, iar ei vor fi pe vecie chiriași”, este precizat în comunicatul trimis de AISCP.

Până la momentul actual, reprezentanții Consiliului Județean Cluj au întârziat să ofere un răspuns față de solicitarea clubului CFR Cluj de a disputa partida cu Petrolul Ploiești pe Cluj Arena.
VEZI ȘI:

banner