Toni Petrea, după remiza U Cluj contra lui Dinamo în Liga 1: „Nu mi s-a dat un ultimatum”

0

Universitatea Cluj a remizat la Mediaș contra lui Dinamo, scor 1-1, în runda a patra din Liga 1. Dinamo a deschis scorul după un sfert de oră, prin Dennis Politic, iar U Cluj a egalat în minutul 51, grație unei reușite a lui Daniel Popa. După meci, Toni Petrea a vorbit despre problemele din apărare ale echipei sale. Acesta părea nemulțumit de rezultat și a ținut să pună punct zvonurilor potrivit cărora conducerea lui U Cluj i-ar fi transmis un ultimatum.

„Două puncte am pierdut, le-am scăpat printre degete. Am avut o ocazie imensă, dar n-am fructificat-o și la două minute am primit gol, dar am avut puterea să revenim, iar repriza a doua ne-a aparținut în totalitate. Am suferit la finalizare și n-am putut să mai înscriem. Trebuie să luăm lucrurile bune, că am crezut, am pus presiune pe adversar”, a spus Toni Petrea, conform Sport.ro.

„Am rămas uimit de ceea ce am auzit și așa a rămas și conducerea. Uimiți și consternați de ceea ce s-a zvonit sau s-a pus. Nu mi s-a dat un ultimatum. Se dorește doar ca echipa să joace, să acumuleze cât mai multe puncte pentru îndeplinirea obiectivului”, a precizat Toni Petrea.

După punctul obținut cu Dinamo, Universitatea Cluj a ajuns la cota 5 în clasament și ocupă locul 9. Pentru echipa lui Toni Petrea urmează deplasarea de la Galați, împotriva Oțelului. Meciul este programat sâmbătă, 12 august, de la ora 18:30.

VEZI ȘI:

Mihai Bordeianu pleacă de la „U” Cluj după două meciuri

Suporterii “U” Cluj sunt așteptați să îi aducă un ultim omagiu lui Simion Moguț, portarul care a pus “Șapca pe Cupă”

Bogdan Vătăjelu, la primul antrenament în tricoul “U” Cluj: “Sper să le oferim fanilor multe victorii”

 

 

banner