U-BT Cluj-Napoca a anunțat primul transfer al verii – Mihai Măciucă este noul jucător al “studenților”

0

Reprezentanții campioanei României, U-BT Cluj-Napoca, au anunțat primul baschetbalist care va îmbrăca echipamentul alb-negru în sezonul 2023/2024. Este vorba de tânărul Mihai Măciucă, care abia a împlinit vârsta de 23 de ani, dar care este unul dintre jucătorii de bază ai echipei naționale, unde a acumulat peste 20 de prezențe. Extrema de 1.93 metri înălțime va veni în lotul clubului clujean de la FC Argeș Pitești, formație pentru care, în stagiunea precedentă din Liga Națională, a înregistrat medii de 8.8 puncte marcate, 2.4 recuperări și 1.4 pase decisive.

“Aș vrea să mulțumesc staff-ului tehnic și conducerii pentru încrederea acordată și pentru realizarea acestei mutări. Este o onoare să fac parte din echipa campioană și îmi doresc să avem cât mai multe realizări împreună. Această schimbare reprezintă un pas important în cariera mea, o nouă provocare pentru care sunt pregătit și nerăbdător. Nu a fost o alegere grea de făcut, întrucât aspir să ajung cea mai bună versiune a mea, lucru care poate fi realizat numai alături de cei buni. Un factor care m-a determinat să aleg U-BT este legat de cel de-al șaselea jucător, și anume fanii. Ei creează o atmosferă plină de energie, aceasta fiind cea mai mare bucurie pentru orice jucător”, a declarat Mihai Măciucă.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

VIDEO Tradiționala “Baie în Someș”, după ce U-BT a cucerit trofeul Ligii Naționale – ce gânduri finale au transmis Silvășan și Cățe

VIDEO Sărbătoare în Cluj-Napoca – U-BT a cucerit cel de-al treilea titlu consecutiv de campioană a României

U-BT se impune în fața celor 10 000 de fani și câștigă al treilea titlu consecutiv de campioană a României

banner