VIDEO Tradiționala “Baie în Someș”, după ce U-BT a cucerit trofeul Ligii Naționale – ce gânduri finale au transmis Silvășan și Cățe

0

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca, alături de antrenorul principal, Mihai Silvășan, și de alți membri ai staff-ului tehnic, au respectat tradiția și au făcut o “Baie în Someș”, după ce au reușit să cucerească cel de-al treilea titlu consecutiv de campioni ai Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM). “Studenții” au învins sâmbătă, 28 mai, în fața celor 10 000 de fani din BT Arena, formația CSM CSU Oradea, scor 70-59, în cel de-al șaselea meci din seria de “cel mai bun din șapte partide” a marii finale din campionatul intern și, astfel, au reușit să își apere trofeul cucerit în ultimele două stagiuni. 

Întreaga cronică a ultimei confruntări din actul decisiv este disponibilă AICI, iar imagini video cu sărbătoarea de pe malul râului Someș pot fi urmărite în reportajul de mai jos. De asemenea, tehnicianul Mihai Silvășan și pivotul Emanuel Cățe, cel care a fost desemnat MVP-ul marii finale, au transmis câteva gânduri la finalul sezonului în care au cucerit SuperCupa, Cupa și titlul de campioni ai României.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

VIDEO Sărbătoare în Cluj-Napoca – U-BT a cucerit cel de-al treilea titlu consecutiv de campioană a României

U-BT se impune în fața celor 10 000 de fani și câștigă al treilea titlu consecutiv de campioană a României

U-BT s-a impus la scor în Oradea Arena și va juca cu trofeul pe masă în fața a 10 000 de fani – Silvășan: “Trebuie să rămânem concentrați”

banner