U-BT luptă în Bănie pentru un loc în semifinalele Ligii Naționale – Silvășan: “Vrem calificarea încă din primul meci”

0

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca vor întâlni marți, 18 martie, în deplasare, formația SCM U Craiova, în cel de-al treilea meci al seriei de “cel mai bun din partide” a sferturilor de finală din Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM). După cele două succese obținute în fața fanilor din BT Arena, campioana României mai are nevoie de o singură victorie pentru a accede în “careul de ași” și își dorește să realizeze acest lucru fără să prelungească seria.

Prima confruntare disputată în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca s-a încheiat cu scorul de 86-81, după un joc foarte bun făcut de olteni. Ulterior, în cel de-al doilea act al seriei, clujenii s-au impus cu scorul de 79-70, însă au fost nevoiți să recupereze un handicap de 11 puncte pe tabela de marcaj. Astfel, deși sunt conduși cu 2-0 la capitolul victorii, craiovenii păstrează speranțe că pot trimite seria în duelul decisiv, care, în cazul în care va fi necesar, va avea loc tot în BT Arena.

Silvășan: “Mă aștept să facem un joc bun și să evoluăm cu încredere”

Antrenorul ardelenilor, Mihai Silvășan, este încrezător în pregătirea elevilor săi dinaintea deplasării în Bănie și își dorește ca aceștia să joace cu intensitatea necesară pentru a obține calificarea în semifinale încă din primul meci disputat la Craiova.

Mă aștept să facem un joc bun, să evoluăm cu încredere și evident să avem intensitatea de care e nevoie pentru a obține victoria. Vrem calificarea încă din primul meci și pe asta punem accent, să fim pregătiți mental și fizic să câștigăm acest meci”, a declarat Mihai Silvășan.

Confruntarea dintre SCM U Craiova și U-BT Cluj-Napoca va începe la ora 19:00, iar fanii sunt așteptați să vadă jocul din tribunele Sălii Polivalente Craiova. De asemenea, aceasta va putea fi urmărită, în direct, pe canalaul de YouTube FRB TV.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

U-BT Cluj-Napoca, la un pas de semifinalele Ligii Naționale – Silvășan: “Am arătat o atitudine mai bună”

U-BT Cluj-Napoca a debutat cu o victorie în playoff-ul Ligii Naționale – Silvășan: “Ne-am făcut viața grea”

U-BT Cluj-Napoca debutează în playoff-ul Ligii Naționale de Baschet – vezi ce au declarat Silvășan și Richard

banner