“U” Cluj obține doar un punct cu FC Argeș, în ultima etapă dinaintea pauzei competiționale

0

Fotbaliștii Universității Cluj au remizat luni, 14 noiembrie, pe teren propriu, împotriva formației FC Argeș Pitești, scor 1-1, în cea de-a treia etapă din returul sezonului regulat al Superlgii. Astfel, elevii lui Eugen Neagoe intră în pauza competițională pe poziția a 13-a în clasament, cu 18 puncte obținute în tot atâtea meciuri disputate.

Frigul și ceața care au cuprins Cluj Arena i-au ținut în case pe mulții dintre fanii Universității, însă galeria “Șepcilor Roșii” a afișat, la începutul confruntării, o coregrafie impresionantă, în memoria lui Radu Țenter, fiul fostului antrenor al echipei de baschet. Imagini video cu aceasta sunt disponibile în materialul de mai jos.

În minutul 18 al partidei de pe Cluj Arena, la prima ocazie de gol, argeșenii au deschis scorul, prin Arnold Garita, care a primit o pasă în spatele apărării de la Alexandru Isfan și l-a învins fără probleme pe portarul Andrei Gorcea. Opt minute mai târziu, clujenii puteau găsi golul egalizator, prin Lorand Fulop, care a reluat cu capul o centrare în fața porții, însă goalkeeper-ul oaspeților a respins de pe linia porții.

Ocazii mari pentru “U” Cluj – tabela rămâne neschimbată la pauză

În minutul 31, Mamadou Thiam a avut și el șansa de a înscrie, după o pătrundere bună în careul piteștenilor, însă șutul a lovit plasa laterală a porții. Totuși, cea mai mare ocazie i-a aparținut, opt minute mai târziu, aceluiași Fulop, care a primit o pasă perfectă de la Ioan Filip, dar, deși se afla singur în careul de 16 metri, a șutat în bara transversală.

Odată începută repriza secundă, ardelenii au continuat atacurile la poarta adversă. Alexandru Chipciu și Martin Remacle au încercat poarta apărată, după accidentarea lui Cătălin Straton, de Alexandru Greab, însă rezultatul a fost același.

Remacle găsește golul egalizator – partida se termină la egalitate

Golul de 1-1 a venit abia în minutul 61, de la Remacle, care a reluat cu capul, din fața porții, o centrare precisă a lui Thiam. Gazdele au continuat asediul la poarta argeșenilor, în căutarea celui de-al doilea gol, pe care puteau să îl găsească, în minutul 75, prin Fulop, care a șutat pe spațiul porții, însă balonul a fost deviat de fundașul oaspeților. În ciuda eforturilor depuse de ardeleni pentru a obține victoria, aceștia au obținut doar un punct în fața fanilor de pe Cluj Arena.

Odată încheiată etapa cu numărul 18 a sezonului regulat, fotbaliștii vor intra în pauză până la începutul lunii decembrie, când va fi reluat campionatul. Următorul duel programat pentru elevii lui Eugen Neagoe va avea loc pe terenul formației Petrolul Ploiești.

VEZI ȘI:

Eugen Neagoe, înaintea duelului cu FC Argeș: “Jucătorii pe care îi avem în vestiar sunt cei mai buni”

Neagoe, resemnat după eșecul cu CS “U” Craiova: “Nu știu dacă puteam emite mai multe pretenții”

“U” Cluj, învinsă fără probleme de CS “U” Craiova, în derby-ul studențesc din Bănie

banner