Competiție internațională de scrimă, la Cluj-Napoca – evenimentul va avea loc în Sala Sporturilor “Horia Demian”

0

O competiție internațională de scrimă va avea loc, în weekend-ul 6-7 mai, în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca. Este vorba despre cea de-a doua ediție a Maratonului Scrimei Clujene, un concept inspirat dintr-un turneu de talie mondială organizat la Paris. Timp de două zile, peste 250 de floretiști și floretiste din România, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, respectiv Țările de Jos, sportivi încadrați în categoria de vârstă U9-U15, vor lupta pe planșă pentru premiile puse la bătaie de organizatorii competiției.

Atât sâmbătă, 6 mai, cât și duminică, 7 mai, meciurile vor începe de la ora 09:00, iar cei mai buni concurenți se vor întrece în cele patru finale programate, în ambele zile, de la ora 15:30. Accesul publicului este gratuit, iar organizatorii speră ca scrima să poată fi îndrăgită de cât mai mulți iubitori ai sportului clujean și, implicit, la nivel național.

Invitat la Via Cluj Tv, în emisiunea România Via Cluj, Bogdan Dascălu, fondatorul clubului clujean de scrimă ACS Atlas Invictus și, totodată, inițiatorul competiției, a vorbit despre ce surprize îi așteaptă pe participanți la acest turneu și despre performanțele pe care sportivii clujeni le-au obținut atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Întregul material poate fi urmărit mai jos.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Scrimă pentru juniori – competiție internațională cu public, la Cluj-Napoca

Premieră la Cluj-Napoca: Campionat Mondial de Skateboarding – din ce țări vin concurenții

Expoziție de obiecte ale sportivilor olimpici români la Iulius Mall

banner