Cum va fi vremea la Cluj săptămâna viitoare?

0

În perioada 23 octombrie – 29 octombrie, clujenii se pot aștepta la o săptămână cu vreme schimbătoare și precipitații. Conform prognozei meteo, săptămâna începe cu temperaturi destul de ridicate pentru această perioadă, ca mai apoi să apară condiții de ploaie și vânt.

Luni, 23 octombrie, cerul va fi parțial înnorat, cu o maximă de 20°C și o minimă de 6°C. Șansele de ploaie sunt reduse la doar 14%, iar vântul va sufla ușor din direcția est-nordest cu o viteză de 5 km/h.

Marți, 24 octombrie, se anunță predominant înnorat, cu temperaturi ce vor atinge 21°C în timpul zilei, în timp ce noaptea vor coborî la 11°C. Șansele de ploaie sunt de 12%, iar vântul va sufla din direcția sud-est cu o viteză de 10 km/h.

Miercuri și joi aduc averse, cu temperaturi maxime în jurul a 20°C și minime între 9°C și 10°C. Miercuri, șansele de ploaie se ridică la 56%, cu vânt din sud-sud-est la 10 km/h. Joi, probabilitatea ploilor este de 51%, cu vânt dinspre nord la 7 km/h.

În vineri, condițiile meteo se deteriorează cu averse puternice, temperaturi maxime de 16°C și minime de 7°C. Probabilitatea de ploaie atinge 79%, iar vântul va sufla din sud-sud-est cu o viteză de 11 km/h.

Sâmbătă și duminică, 27 și 28 octombrie, ploile continuă, dar cu intensitate mai mică. Temperaturile se mențin în jurul valorilor de 16°C pentru maxime și 7°C pentru minime. Vântul va sufla predominant din sud-est, cu o viteză de 10 km/h în zilele de sâmbătă și duminică.

Duminică, 29 octombrie, se așteaptă ploaie ușoară, cu o maximă de 17°C și o minimă de 7°C. Vântul va sufla din nord cu o viteză de 12 km/h. Astfel, clujenii trebuie să fie pregătiți pentru o săptămână schimbătoare în ceea ce privește condițiile meteo, cu probabilitate ridicată de precipitații.

VEZI ȘI:

Miro, câinele detectiv al Jandarmeriei Cluj, locul 3 la Campionatul Național de Dresaj al MAI

Concertele din seria “Music for Freedom” se inspiră din lecțiile lui David Grimal

Irina-Margareta Nistor, despre Festivalul de Psihanaliză si Film

 

banner