Emi Cățe, după prelungirea contractului cu U-BT: “Mă simt apreciat atât de club, cât și de suporteri”

0

Emanuel Cățe, unul dintre cei mai eficienți și apreciați baschetbaliști care au contribuit la rezultatele înregistrate de campioana României, U-BT Cluj-Napoca, în sezonul competițional recent încheiat, va rămâne în lotul “studenților” și în stagiunea 2023/2024. Pivotul în vârstă de aproape 26 de ani a fost unul dintre jucătorii decisivi atât în parcursul pentru cucerirea Cupei României și a celui de-al treilea titlu național consecutiv, cât și în performanțele obținute de clujeni în EuroCup, a doua competiție valorică de pe bătrânul continent.

Emi Cățe a încheiat sezonul Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM) cu medii de 12.7 puncte marcate și 6.5 recuperări, respectiv un indice al eficienței de 18.8. De asemenea, baschetbalistul român a fost desemnat MVP-ul finalei câștigate de clujeni, cu scorul general de 2-4, împotriva celor de la CSM CSU Oradea.

De asemenea, Cățe a evoluat în toate cele 18 meciuri pe care elevii lui Mihai Silvășan le-au disputat în EuroCup și a acumulat statistici de 9.0 puncte marcate, 5.3 recuperări, 1.3 pase decisive și 0.8 capace, ceea ce l-a condus spre un indice ale eficienței de 12.4. Astfel, tânărul jucător va rămâne alături de U-BT Cluj-Napoca pentru încă un an și își propune să înregistreze rezultate cel puțin la fel de bune, atât la nivel de echipă, cât și individual.

“Voi face tot ce depinde de mine pentru realizarea obiectivelor clubului”

Pentru mine e mult mai ușor să joc baschet și să performez la cel mai înalt nivel într-un loc în care mă simt apreciat atât de club, cât și de suporteri. Împreună am realizat în sezonul trecut multe momente deosebite, memorabile, pe care îmi doresc să le îmbunătățim. Mulțumesc antrenorilor și staff-ului tehnic pentru încrederea acordată și promit că voi face tot ce depinde de mine pentru realizarea obiectivelor clubului. Aștept din nou să văd tribunele pline și să strigăm împreună Haide U”, a declarat Emanuel Cățe.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Nandor Kuti, după zece ani petrecuți la U-BT Cluj-Napoca: “Îmi este foarte greu să mă despart de echipă”

Karel Guzman continuă alături de U-BT – cubanezul și-a prelungit contractul pentru încă două sezoane

U-BT Cluj-Napoca a anunțat primul transfer al verii – Mihai Măciucă este noul jucător al “studenților”

banner