Nandor Kuti, după zece ani petrecuți la U-BT Cluj-Napoca: “Îmi este foarte greu să mă despart de echipă”

0

Baschetbalistul Nandor Kuti s-a despărțit de campioana României, U-BT Cluj-Napoca, după mai bine de un deceniu petrecut în lotul “studenților”, alături de care a reușit să își treacă în palmares patru titluri naționale, cinci Cupe ale României, respectiv patru SuperCupe, trofee la care se adaugă și performanțele internaționale pe care elevii lui Mihai Silvășan le-au înregistrat în ultimele stagiuni.

De asemenea, reprezentanții rivalei ardelene de tradiție, CSU Sibiu, au confirmat deja că jucătorul din Sf. Gheorghe este primul transfer realizat de club pentru următorul sezon. Astfel, în “Derby-urile Transilvaniei” din următoarea ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM), Nandor Kuti va da piept cu foștii săi colegi, alături de care a reușit să atingă și să mențină supremația în competițiile interne.

“Clujul și U-Banca Transilvania vor fi întotdeauna parte din inima mea”

“Îmi este foarte greu să mă despart de echipă și aș începe prin a le mulțumi suporterilor, care au fost în permanență alături de noi. Țin să îi mulțumesc lui Mircea Cristescu, el m-a adus la Cluj și mi-a fost ca un al doilea tată. Le mulțumesc lui Mihai Silvășan, Branko Ćuić și Bobo Pintea, am învățat multe de la ei și mi-au fost aproape. […] Încă de mic mi-am dorit să joc la U-Banca Transilvania și mi-am dat seama că viitorul meu va fi frumos la Cluj-Napoca. Este minunat că am reușit asemenea performanțe și acest lucru mă va ajuta pe viitor, deoarece am acumulat o experiență bogată. M-am simțit ca acasă aici, știind că oamenii sunt alături de mine, indiferent ce dificultate întâmpin. Clujul și U-Banca Transilvania vor fi întotdeauna parte din inima mea”, a declarat Nandor Kuti.

Statisticile publicate de reprezentanții U-BT Cluj-Napoca indică faptul că noua extremă a sibienilor a acumulat 461 de prezențe în maioul alb-negru, din toate categoriile de vârstă pentru care a evoluat, și a izbutit un total de 3139 de puncte marcate. Dintre acestea, 358 de partide au fost înregistrate la echipa de seniori, pentru care Kuti a înscris 1451 de puncte.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Karel Guzman continuă alături de U-BT – cubanezul și-a prelungit contractul pentru încă două sezoane

U-BT Cluj-Napoca a anunțat primul transfer al verii – Mihai Măciucă este noul jucător al “studenților”

VIDEO Tradiționala “Baie în Someș”, după ce U-BT a cucerit trofeul Ligii Naționale – ce gânduri finale au transmis Silvășan și Cățe

banner