Karel Guzman continuă alături de U-BT – cubanezul și-a prelungit contractul pentru încă două sezoane

0

Baschetbalistul Karel Guzman (28 de ani) rămâne în lotul campioanei României, U-BT Cluj-Napoca, pentru încă două stagiuni. Jucătorul cubanez a venit la echipa “studenților” în vara anului 2020 și, sub comanda lui Mihai Silvășan, a contribuit semnificativ la supremația ardelenilor în Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM) și la rezultatele deosebite pe care aceștia le-au înregistrat în competițiile europene.

Practic, extrema i-a ajutat pe clujeni să cucerească trei titluri consecutive de campioni naționali, două SuperCupe și o Cupă a României. De asemenea, Guzman a fost un jucător decisiv în accederea până în sferturile de finală ale Basketball Champions League în sezonul 2021/2022, respectiv în victoriile obținute de alb-negri în actuala ediție din EuroCup, cea de-a doua competiție valorică de pe bătrânul continent.

“Avem în faţă un drum lung şi obiective mari. Voi munci şi mai mult, voi depune şi mai mult efort pentru ca rezultatele să fie cel puţin la fel de bune. Ne aşteaptă o poveste frumoasă. Gracias, familia”, a declarat Karel Guzman.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

U-BT Cluj-Napoca a anunțat primul transfer al verii – Mihai Măciucă este noul jucător al “studenților”

VIDEO Tradiționala “Baie în Someș”, după ce U-BT a cucerit trofeul Ligii Naționale – ce gânduri finale au transmis Silvășan și Cățe

U-BT se impune în fața celor 10 000 de fani și câștigă al treilea titlu consecutiv de campioană a României

banner