Eugen Neagoe, după remiza cu FC Argeș: “Am pierdut două puncte în această seară”

0

Fotbaliștii Universității Cluj au remizat luni, 14 noiembrie, pe teren propriu, împotriva formației FC Argeș Pitești, scor 1-1, în cea de-a treia etapă din returul sezonului regulat al Superlgii. Astfel, elevii lui Eugen Neagoe intră în pauza competițională pe poziția a 13-a în clasament, cu 18 puncte obținute în tot atâtea meciuri disputate. Întreaga cronică a partidei este disponibilă AICI.

Tehnicianul “studenților” a declarat, în conferința de presă organizată la finalul partidei de pe Cluj Arena, că echipa sa merita victoria și că, din toate meciurile disputate cu acesta pe banca tehnică, “U” Cluj putea acumula, până la momentul actual, mai multe puncte în campionat.

Totodată, la finalul jocului, între Neagoe și managerul formației argeșene, Marius Croitoru, s-a aprins un mic conflict, aplanat, ulterior, de arbitrul central. Declarațiile antrenorului clujenilor sunt disponibile în materialul de mai jos.

Odată încheiată etapa cu numărul 18 a sezonului regulat, fotbaliștii vor intra în pauză până la începutul lunii decembrie, când va fi reluat campionatul. Următorul duel programat pentru elevii lui Eugen Neagoe va avea loc pe terenul formației Petrolul Ploiești.

VEZI ȘI:

“U” Cluj obține doar un punct cu FC Argeș, în ultima etapă dinaintea pauzei competiționale

Eugen Neagoe, înaintea duelului cu FC Argeș: “Jucătorii pe care îi avem în vestiar sunt cei mai buni”

Neagoe, resemnat după eșecul cu CS “U” Craiova: “Nu știu dacă puteam emite mai multe pretenții”