Expoziție de fotografie dedicată persoanelor epileptice, la Cluj-Napoca – unde și când are loc

0

Asociația Delia organizează, în incinta cinema Dacia Mărăști din Cluj-Napoca, o expoziție caritabilă de fotografie, dedicată persoanelor epileptice sau celor care suferă de alte dizabilități. Astfel, publicul clujean poate veni în incinta cinematografului, până în data de 20 septembrie, pentru a admira și pentru a cumpăra lucrările expuse. Profitul generat va fi redirecționat către persoanele cu dizabilități, prin intermediul programelor derulate de asociație.

Fotografiile expuse în cadrul expoziției au fost realizate de Gelu Stănculescu, alături de o echipă alcătuită din 22 de modele. Persoanele dornice să cumpere unul sau mai multe tablouri, pot accesa, prin scanarea unui cod QR, atașat fiecărei lucrări., întreaga listă disponibilă pe site-ul artonthewall.

Gelu Stănculescu

“Este o încercare de unire a picturii cu fotografia și arta digitală prin lucrări pline de culoare și texturi. Ne propunem mereu să testăm limitele fotografiei, să creăm lucruri care ies în evidență și care pot decora orice spațiu”, a precizat fondatorul asociației Delia, Gelu Stănculescu.

De asemenea, asociația Delia, fondată în anul 2016, desfășoară programe de informare pe tema epilepsiei și a depistării de noi cazuri nediagnosticate, respectiv de dezvoltare a abilităților de fotografie și a laturii artistice.

VEZI ȘI:

Persoanele epileptice au șansa de a își exprima talentul artistic prin fotografie – proiect unic în România

Și-a transformat apartamentul în studio foto pentru a strânge fonduri pentru epileptici

Pandemia a crescut numărul de cazuri de epilepsie, cefalee și discopatii

banner