FICT caută voluntari pasionați de lectură – Află cum te poți înscrie

0

Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT) caută voluntari pentru organizarea unui eveniment aparte: o lectură publică ce va avea loc în Piața Unirii, din municipiul Cluj- Napoca, în perioada 15-18 septembrie 2022. Astfel, organizatorii FICT caută oameni pasionați de cărți și lectură care vor contribui la o bună organizare a festivalului.

Organizatorii cer voluntarilor să dea dovadă de seriozitate, de punctualitate și să aibă un spirit de echipă dezvoltat. În schimbul muncii depuse în cadrul festivalului, voluntarii vor primi contract de voluntariat, premii în cărți, oportunitatea de a interacționa direct cu invitații FICT, diplomă de voluntariat și multe altele.

”FICT este mai mult decât un festival. Este o comunitate. Aici se întâlnesc în fiecare toamnă
cititori, scriitori, editori și totul se învârte în jurul cărții și în jurul lecturii. Nu e minunat? E
de-a dreptul magic, am putea spune! Nu ți-ar plăcea să presari și tu puțin praf magic peste
acest eveniment? Dacă da, te așteptăm ca voluntar! Oricine dorește, e bine-primit și garantăm că va avea parte de o experiență minunată!”, au transmis organizatorii.

Cei interesaţi sunt rugaţi să își trimită CV-ul pe adresa transilvaniabook@gmail.com. În cazul în care vor fi selectați, aceștia vor fi contactați telefonic. Mai multe detalii în legătură cu atribuțiile din cadrul festivalului sau alte beneficii vor fi discutate într-o întâlnire de grup.

VEZI ȘI:

Festivalul Internațional de Carte Transilvania revine la Cluj

Ce citesc românii vara aceasta? – Analiza editurii Libris

Târgul de carte Gaudeamus Radio România și-a deschis porțile, la Cluj-Napoca

banner