Gabriel Giurgiu, director sportiv “U” Cluj: “Alex Chipciu și Dan Nistor vor rămâne la echipă”

0

Directorul sportiv al FC Universității Cluj, Gabriel Giurgiu, a fost întrebat, în cadrul conferinței de presă organziate marți, 30 mai, cu prilejul căreia directorul tehnic al clubului, Ioan Ovidiu Sabău, a anunțat că renunță la funcția pe care a preluat-o la începutul acestui an, dacă fotbaliștii cu experiență din lotul “studenților”, precum Alexandru Chipciu sau Dan Nistor, vor rămâne alături de echipă și în sezonul următor.

Acesta a anunțat faptul că cei doi jucători nominalizați vor rămâne la “U” Cluj, însă nu a dezvăluit alte mutări care sunt pregătite în această perioadă. Cu toate acestea, reprezentanții clubului au anunțat deja transferul fostului atacant al Chindiei Târgoviște, Daniel Popa, cel care a înscris să marcheze nouă goluri în sezonul abia încheiat.

“Sunt mai mulți jucători pe lista noastră. În momentul în care vom semna cu ei și totul este în regulă, vom anunța. Chipciu și Nistor vor rămâne la Universitatea Cluj”, a declarat Gabriel Giurgiu.

Toate declarațiile directorului sportiv al Universității Cluj pot fi urmărite aici:

În ceea ce îl privește pe tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău, acesta a explicat că principalul motiv pentru care a luat decizia de nu ma pregăti echipa care evoluează în prima ligă este reprezentat de presiunea foarte mare care a apăsat pe umerii săi și care, implicit, i-a afectat viața personală. Mai multe informații sunt disponibile AICI.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău a renunțat la funcția de tehnician al Universității Cluj – “E mai bine pentru mine și pentru sănătatea mea”

Ioan Ovidiu Sabău, după înfrângerea din finala Cupei României: “Cred că suporterii pot să fie mândri de jucători”

“U” Cluj, învinsă la penalty-uri de Sepsi, ratează șansa de a cuceri, pentru a doua oară în istorie, trofeul Cupei României

banner