“Gheata de Aur” Mário Jardel, la Sports Festival din Cluj-Napoca: “Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am fost aici”

0

Fostul fotbalist brazilian Mário Jardel a fost prezent pe Cluj Arena la meciul demonstrativ “All Stars Romania vs. Galatasaray Legends”, organizat vineri, 2 iunie, în cadrul celui mai mare festival din România dedicat sportului, Sports Festival. Alături de unii dintre cei mai buni jucători care au evoluat pentru prima reprezentativă de țării noastre și de o parte dintre fotbaliștii care au îmbrăcat tricoul marii campioane din Turcia, dublul câștigător al “Ghetei de Aur”, în 1999 și 2002, a reușit să își treacă din nou numele pe lista marcatorilor.

Confruntarea s-a încheiat cu scorul de 4-4, ca simbol al prietenei și al respectului între sportivi, și a oferit publicului prezent în tribunele stadionului din Cluj-Napoca un spectacol deosebit. De asemenea, scopul caritabil al evenimentului a fost reprezentat de strângerea de fonduri pentru persoanele afectate de cutremurul din Turcia. În materialul de mai jos, puteți urmări declarațiile lui Mário Jardel, traduse în limba română de fostul fotbalist care a activat în prima ligă a României, Eric de Oliveira.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Gheorghe Hagi, despre relația cu Dan Petrescu: “E fratele nostru, a făcut atâtea pentru fotbalul românesc”

Ioan Ovidiu Sabău, după meciul de la Sports Festival: “N-am mai pus de doi ani piciorul pe minge, nu mai putem”

Aproape 30 000 de oameni au fost prezenți la evenimentele penultimei zile de Sports Festival – ce activități au avut loc

banner