Modificări de tarife la parcarea subterană din BT Arena – șoferii clujeni pot depune cerere pentru abonamente

0

Una dintre cele mai bune opțiuni pentru clujeni atunci când vine vorba de locuri de parcare în centru este, fără îndoială, parking-ul subteran din BT Arena. Principalul avantaj de care se bucură șoferii este prețul foarte mic al unui tichet, de doar 1 leu/oră. Totuși, de la începutul lunii mai a acestui an, tariful unui tichet va fi dublu, iar atât persoanele fizice, cât și cele juridice, își pot face abonamente pentru o lună întreagă. 

De asemenea, primele 30 de minute din timpul în care o mașină este parcată în subsolul Sălii Polivalente este gratuit, iar șoferii de mașini electrice își pot încărca autovehicului la prețul de 1,30 lei/kwh. Un abonament pentru persoanele fizice este de 120 lei/lună, iar cel dedidcat persoanelor juridice este de 180 lei/lună. Întreaga listă de tarife poate fi consultată mai jos.

Totodată, parking-ul a fost dotat cu un nou sistem inteligent de citire a numerelor de înmatriculare, astfel încât timpul de așteptare pentru intrarea și ieșirea mașinilor să fie mai scurt. De asemenea, șoferii de mașini electrice vor beneficia de noi stații de încărcare pentru autovehicule.

“Pentru că ne dorim ca cele mai multe dintre locurile de parcare să fie rezervate vizitatorilor, numărul abonamentelor a fost limitat pentru anul acesta, iar tocmai de aceea vă așteptăm la punctul Info din cadrul BTarena (Aleea Stadionului nr. 4), începând cu data de 26 aprilie, pentru a depune cererea aferentă abonamentului. Vom merge pe sistemul de primul venit, primul servit”, au precizat reprezentanții parking-ului de la BT Arena.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Parcarea din Aeroportul Cluj va fi modernizată – investiții de peste 3 milioane de lei

Parcarea subterană de la Cluj Arena are un nou sistem de funcționare – ce facilități include acesta?

În curând, se va putea plăti cu cardul la bariera de ieșire din parcarea Aeroportului Cluj

banner