Moș Crăciun strânge scrisorile copiilor, iar spiridușii citesc povestea Crăciunului – vezi programul complet de sărbători la Târgul din Cluj-Napoca

0

Reprezentanții Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca au anunțat programul de evenimente pentru sfârșitul de săptămână în care va avea loc și sărbătoarea mult așteptată. Acesta include activități dedicate atât copiilor, cât și adulților, iar cea mai mare atracție este reprezentantă de întâlnirea copiilor cu Moș Crăciun, chiar în pragul momentului în care acesta le va aduce cadourile dorite. Programul complet al celor trei zile este disponibil în imaginea de mai jos.

“Vine și momentul să vă spunem care e programul pentru zilele de Crăciun. Azi, Moș Crăciun vă așteaptă la #targuldecraciuncluj de la ora 16:00 la 17:00, pentru a strânge scrisorile voastre. La ora 17:00, spiridușii vor citi povestea Crăciunului tuturor copiilor din Căsuța Moșului”, este precizat în postarea publicată de organizatori pe pagina de Facebook.

Weekend-ul debutează vineri, 23 decembrie, cu sosirea lui Moș Crăciun în incinta târgului din Piața Unirii, eveniment care va fi urmat de povestea Crăciunului, lecturată de spiriduși pentru copiii care vor fi prezenți în Căsuța Moșului. Ulterior, va fi prezentată povestea “Fram, ursul polar”, una dintre cele mai îndrăgite cărți ale celor mici. Seara va continua cu momentele artistice oferite de Mister Nicu, Narcisa și Ana Georgeta Balla, respectiv Bianca Botezatu.

În ajunul Crăciunului, târgul va fi deschis publicului larg în intervalul orar 11:00-16:00, iar, în ziua de 25 decembrie, de la ora 19:00, pe scena amplastă în incinta acestuia, va avea loc un concert special de colinde, susținut de grupul tradițional “Glas Transilvan”.

VEZI ȘI:

Sosirea lui Moș Crăciun și concert Semnal M, la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca – vezi programul complet

Moș Nicolae vine la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca – ce alte surprize sunt pregătite

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi alimentat cu energie verde – află despre ce e vorba

banner