VIDEO Protest la Prefectura din Cluj-Napoca – de ce au ieșit sindicaliștii în stradă?

0

Aproximativ 150 de membri din Confederația Națională a Sindicatelor Libere din România (CNSLR) Frăția au protestat joi, 27 octombrie, în intervalul orar 12:00 – 14:00, în fața Instituției Prefectului Județul Cluj. Ulterior reprezentanții instituției publice și cei ai sindicatelor au purtat o serie de discuții și au conceput un “Plan în șapte puncte”, care vizează nemulțumirile protestatarilor. Imagini video de la eveniment sunt disponibile în materialul de mai jos.

Cu o zi înainte de organizarea protestului, președintele CNSLR Frăția Cluj, Ovidiu Bota, a fost invitat la Via Cluj Tv și a vorbit, în emisiunea România Via Cluj, despre care sunt principalele revendicări pentru care sindicaliștii au decis să iasă în stradă. Mai multe informații pot fi găsite AICI.

Acțiuni similare de pichetare au avut loc și în București, Bacău, Constanța, Târgu Mureș, Timișoara, respectiv Târgu Jiu. În capitală, acțiunile de protest au fost organizate în fața Ministerului Muncii și Solidarității Sociale și a Ministerului Finanțelor Publice.

VEZI ȘI:

Sindicaliștii CNSRL Frăția ies în stradă: Vezi când e protestul și care sunt revendicările

VIDEO Protestul celor 10 000 de angajați Sanitas, la București

Cum poate fi salvată situația personalului din creșe, rămas cu salariile tăiate – protest în București

banner