U-BT Cluj-Napoca, în fața celui de-al patrulea duel din EuroCup – ce a declarat Mihai Silvășan

0

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca vor întâlni miercuri, 2 noiembrie, în deplasare, formația BC Lietkabelis, în cea de-a patra etapă din EuroCup. Campioana României a pierdut dramatic primul meci din competiția europeană, pe terenul francezilor de la JL Bourg, după care a revenit în fața fanilor clujeni, unde a câștigat la scor partida cu Olimpia Ljubljana, dar a fost învinsă, în ultimele secunde ale jocului, de Umana Reyer Veneția

După înfrângerea din BT Arena, ardelenii au coborât pe poziția a șasea în clasamentul grupei A, însă mai au 15 partide de disputat în faza grupelor, astfel încât este prea devreme să vorbim despre semnale alarmante cu privire la ratarea calificării în playoff-ul celei de-a doua competiții valorice de pe bătrânul continent. Declarațiile făcute de Mihai Silvășan, după eșecul cu Reyer Veneția, respectiv cele ale jucătorilor Patrick Richard și Andrija Stipanovic sunt disponibile în materialul de mai jos.

Totodată, în Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM), clujenii au câștigat fără probleme toate partidele disputate până în acest moment, împotriva formațiilor Petrolul Ploiești, FC Argeș Pitești, SCM U Craiova, respectiv CSU Sibiu. Singura echipă din România care are același bilanț este Rapid București.

“Vom întâlni o echipă bună, care are mulți jucători formați în școala lituaniană de baschet. Aceștia sunt sportivi educați, disciplinați, care pot să marcheze cu lejeritate din spatele liniei de trei puncte. […] Ei joacă agresiv, mai ales la meciurile de pe teren propriu. Nu sunt o echipă de nebătut, cu siguranță mergem acolo să ne dăm șanse să câștigăm meciul. Cred că suntem suficient de motivați să facem tot ce ține de noi să câștigăm“, a declarat, înaintea partidei cu BC Lietkabelis, tehnicianul Mihai Silvășan.

U-BT va evolua în Lituania fără Karel Guzman – care este motivul

Elevii lui Mihai Silvășan au făcut deplasarea pe terenul vicecampioanei Lituaniei, însă nu l-au putut aduce și pe Karel Guzman, cel mai bun marcator al clujenilor în primele patru etape din LNBM. Cubanezul nu a reușit să obțină viza și a fost nevoit să rămână în Cluj-Napoca.

Duelul BC Lietkabelis și U-BT Cluj-Napoca va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărit, în direct, pe Prima Sport 3.

VEZI ȘI:

U-BT, motivată după eșecul cu Reyer Veneția – vezi ce au declarat Silvășan, Richard și Stipanovic

U-BT Cluj-Napoca dispută, în fața fanilor, un nou duel din EuroCup – ce a declarat Mihai Silvășan

U-BT Cluj-Napoca, victorie categorică în “Derby-ul Ardealului” – campioana României oferă spectacol fanilor

banner