“U” Cluj a încetat colaborarea cu șapte fotbaliști care au evoluat în sezonul precedent al Superligii

0

Reprezentanții FC Universității Cluj au anunțat joi, 8 iunie, încetarea colaborării cu șapte dintre jucătorii care au evoluat în lotul “studenților” în sezonul 2022/2023 din campionatul românesc. Este vorba despre portarul Aurelian Păun, de fundașii Ivan Goranov, Florin Ilie și Denis Ispas, de fostul căpitan, mijlocașul Romario Pires, respectiv de atacanții Adrian Bălan și Lorand Fulop.

“FC Universitatea Cluj a încetat colaborarea cu șapte dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei noastre în sezonul precedent. Clubul nostru se desparte de Romario Pires, Florin Ilie, Denis Ispas, Adrian Bălan, Lorand Fulop, Ivan Goranov și Aurelian Păun, jucători care au ajuns la final de contract. Le mulțumim tuturor pentru munca depusă la “U” și le dorim mult succes în viitor”, au transmis reprezentanții clubului clujean pe pagina oficială de Facebook.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău a renunțat la funcția de tehnician al Universității Cluj – “E mai bine pentru mine și pentru sănătatea mea”

Ioan Ovidiu Sabău, după înfrângerea din finala Cupei României: “Cred că suporterii pot să fie mândri de jucători”

“U” Cluj, învinsă la penalty-uri de Sepsi, ratează șansa de a cuceri, pentru a doua oară în istorie, trofeul Cupei României

banner