‘U’ Cluj, motivată după remizele cu FCSB și Craiova: “Mergem la Pitești să câștigăm”

0

Fotbaliștii Universității Cluj vor întâlni vineri, 29 iulie, în deplasare, formația FC Argeș Pitești, în cea de-a treia etapă din sezonul regulat al Superligii. Managerul sportiv al clubului clujean, Gabriel Giurgiu, și mijlocașul Martin Remacle au vorbit, în conferința de presă premergătoare acestui meci, despre motivația echipei după remizele cu două dintre cele mai bune echipe ale campionatului românesc.

“Nu va fi un meci ușor la Pitești. După înfrângerea cu Sepsi, vor dori un rezultat mai bun, în fiecare an se luptă pentru play-off. Noi mergem acolo să câștigăm și să ne întoarcem cu toate punctele acasă. […] Dacă cineva ne-ar fi zis la începutul campionatului că vom obține două puncte împotriva acestor echipe, cred că am fi fost împăcați, însă, văzând cum am jucat, cred că putem fi puțin dezamăgiți, dar acesta e fotbalul și trebuie să privim înainte”, a declarat Martin Remacle.

‘U’ Cluj a revenit printre cele mai bune echipe ale fotbalului românesc, după șapte ani de absență din Liga 1. În primele două dueluri, disputate pe terenul formației FCSB, respectiv la Mediaș, împotriva Universității Craiova, ardelenii au obținut două rezultate de egalitate, ambele încheiate cu scorul de 1-1. Atât vicecampioana României, cât și echipa craioveană, sunt două candidate puternice la playoff, ceea ce le oferă speranțe mari elevilor lui Erik Lincar, în actuala stagiune.

Giurgiu: “Nu am avut nicio discuție legată de venirea lui Raul Rusescu”

Fostul campion cu formația FCSB, atacantul Raul Rusescu, s-a aflat în tribune la partida dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, disputată la Mediaș, iar, după meci, a mers la vestiarele ardelenilor. Deoarece jucătorul este, la momentul actual, liber de contract, prezența sa la meci a creat speculații cu privire la un posibil transfer în lotul echipei nou promovate.

“Raul Rusescu a venit după meci la vestiare pentru a-și saluta foștii colegi alături de care a jucat înainte la FCSB sau la alte echipe. Nu am avut nicio discuție legată de venirea lui aici. Legat de noi achiziții, ne uităm și suntem în discuții, însă nu este nimic concretizat. Sunt jucători și din Liga 1, dar și din afară pe care îi urmărim”, a declarat Gabriel Giurgiu.

Întreaga conferință de presă, dinaintea meciului cu FC Argeș, poate fi urmărită aici:

Partida dintre FC Argeș Pitești și Universitatea Cluj va începe la ora 18:30 și va putea fi urmărită, în direct, pe Digi Sport 1 și pe Prima Sport 1.

VEZI ȘI:

FC Universitatea Cluj obține al doilea egal din sezonul regulat al Ligii 1

‘U’ Cluj, remiză împotriva vicecampioanei FCSB, la meciul de revenire în Liga 1

Erik Lincar, înaintea debutului în Superligă: “Nu am niciun fel de emoție”