A prăbușit intenționat un avion pentru vizualizări pe YouTube

0

Trevor Jacob, fost reprezentant al SUA la Jocurile Olimpice, a postat, în ajunul Crăciunului din 2021, un videoclip în care avionul pe care îl pilota s-a prăbușit. Administrația Federală a Aviației (FAA) a deschis o anchetă prin care cercetează dacă această prăbușire a fost intenționată pentru a aduce vizualizări canalului său de YouTube.

În videoclip, Trevor Jacob zboară de pe aeroportul Lompoc City, din Santa Barbara, către Mammoth Lakes, cu scopul de a realiza acrobații de snowboarding în memoria, lui Johnny Strange. Acesta a murit în anul 2015, în Elveția, prin încercarea de a zbura cu un Wingsuit peste muntele Gitschen.

În timpul zborului, motorul avionului s-a oprit, ceea ce l-a determinat pe Trevor Jacob să sară cu parașuta din acesta. Videoclipul înregistrează, la ora actuală, aproape 1.5 milioane de vizualizări.

Trevor Jacob a reprezentat SUA la Jocurile Olimpice de Iarnă din 2014. Acesta a reușit să acceadă până în semifinale competiției de snowboarding. În cele din urmă, a fost medaliat cu bronz la acea ediție a Jocurilor Olimpice.

VEZI ȘI:

Povestea primului compozitor care și-a înregistrat operele pentru gramofon

Valentin Cuibus: Factura pentru încălzirea Palatului Copiilor a fost de 116 000 de lei!