Mijlocașul Philip Otele a fost transferat la CFR Cluj – jucătorul nigerian a bifat 58 de meciuri la UTA Arad

0

Reprezentanții clubului CFR Cluj au anunțat transferul mijlocașului Philip Otele (24 de ani), fotbalist care a venit în România la începutul anului 2022 și a bifat 58 de meciuri în tricoul celor de la UTA Arad. De asemenea, nigerianul a înscris 11 goluri pentru “Bătrâna Doamnă” și a fost unul dintre jucătorii doriți, în stagiunea precedentă, de fostul antrenor al clujenilor, Dan Petrescu. Astfel, din următorul sezon al Superligii, Otele va evolua sub comanda italianului Andrea Mandorlini, noul tehnician al grupării din Gruia.

“Începând din această vară, mijlocașul Philip Otele va îmbrăca tricoul alb-vișiniu. Nigerianul de 24 de ani vine în Gruia de la UTA Arad, după o perioadă de un an și jumătate petrecută la echipa arădeană, unde a bifat 58 de partide și a înscris de 11 ori. Îi dorim multă baftă și cât mai multe reușite la CFR Cluj”, au transmis reprezentanții clubului clujean pe pagina oficială de Facebook.

Sezonul 2023-2024 al Superligii va debuta peste o lună, iar reprezentanții clubului clujean au anunțat faptul că echipa s-a reunit și va pleca spre Brașov, acolo unde va efectua primul stagiu de pregătire al verii, cantonament care va include și trei meciuri amicale.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

CFR Cluj are un nou antrenor – Andrea Mandorlini a revenit oficial pe banca tehnică a clubului din Gruia

Andrea Mandorlini, după sosirea în Cluj-Napoca: “Încă sunt în discuții cu CFR, rămâne să mai negociem”

Dan Petrescu: “Clubul CFR va merge înainte și cu mine și fără mine, am zis asta de cinci ani”

banner