U-BT Cluj-Napoca și-a aflat prima adversară din turneul final al Cupei României – vezi tabloul complet

0

Reprezentanții Federației Române de Baschet (FRB) au anunțat, în cadrul unei ședințe organizate la Sibiu, gazda Final 8-ului Cupei României, turneu care va avea loc în perioada 11-15 februarie. În urma licitației desfășurate, cele opt echipe rămase în cursa pentru cucerirea primului trofeu din actualul sezon competițional se vor confrunta în Sala Sporturilor din municipiul Constanța.

De asemenea, prin tragere la sorți, a fost determinat și tabloul complet al turneului final. Astfel, campioana României, U-BT Cluj-Napoca, va întâlni, în faza sferturilor de finală, formația SCM OHMA Timișoara. În cazul în care câștigă acest duel, elevii lui Mihai Silvășan vor da piept cu câștigătoarea meciului dintre CSO Voluntari, campioana ultimelor două ediții ale Cupei României, și SCM U Craiova.

Pe partea opusă a tabloului, CSM CSU Oradea întâlnește, pentru un loc în semifinala turneului, FC Argeș Pitești, iar favorita publicului, CSM Constanța, va fi nevoită să treacă de Rapid București, una dintre cele mai puternice echipe din actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM) și singura care a învins-o pe U-BT Cluj-Napoca.

Partidele din sferturile de finală vor avea loc sâmbătă, 11 februarie, cele două semifinale sunt programate două zile mai târziu, iar marea finală va fi disputată miercuri, 15 februarie.

VEZI ȘI:

U-BT, în fața unui nou duel din Liga Națională – campioana României a transferat un fost jucător în NBA

U-BT Cluj-Napoca pierde, în fața fanilor, duelul cu JL Bourg și începe cu un eșec returul din grupele EuroCup

U-BT Cluj-Napoca începe returul din grupele EuroCup – campioana României primește vizita francezilor de la JL Bourg