Unde fugim de social media? – platformă “cultural media” dedicată dezvoltării personale prin lectură, lansată la Cluj-Napoca

0

Odată cu popularizarea rețelelor de socializare, a crescut și numărul utilizatorilor care au ajuns la concluzia că, de prea multe ori, conținutul vehiculat pe aceste platforme nu contribuie activ la dezvoltarea lor personală și profesională. Astfel, s-a născut proiectul T@book, o platformă de tip “cultural media”, care își propune să creeze o comunitate digitală, unde iubitorii de carte pot să împărtășească experiențele trăite prin lectură, să afle informații despre alte volume pe care le pot citi și, nu în ultimul rând, să vândă sau să împrumute cărțile dorite.

Invitat la Via Cluj Tv, în emisiunea România Via Cluj, CEO-ul platformei T@book, Ștefan Vâju, a explicat care sunt principalele facilități pe care le oferă această aplicație și, totodată, cum se diferențiază aceasta de alte rețele de socializare pe care publicul larg le folosește.

De asemenea, acesta a vorbit și despre T@book Challenge, o competiție internațională, prin intermediul căreia participanții vor putea să creeze, doar pe baza unor imagini, eseuri de 1000 de cuvinte și, astfel, să poată câștiga un smartphone de ultimă generație, respectiv un loc într-un volum de colecție care va fi publicat în cursul acestui an. Întregul material este disponibil mai jos.

Lansarea oficială a platformei va avea loc vineri, 27 ianuarie, de la ora 14:00, iar, pentru a marca acest eveniment, dezvoltatorii vor organiza o recepție în incinta complexului ABC Incubator, din str. Constantin Brâncuși, nr. 55-59, Cluj-Napoca.

VEZI ȘI:

Politici de mediu, bani publici și norme sociale – elevii din Cluj-Napoca pot practica dezbateri academice

Dificultăți la FICT 2022: “Am stat până la trei dimineața să scurgem apa care ar fi distrus toate cărțile”

Doi clujeni vor călători cu bicicleta până la Polul Nord, pentru a promova lectura și sportul

banner