Mihai Silvășan va participa la mai multe stagii de pregătire alături de antrenori de top din baschetul european

0

Mihai Silvășan, tehnicianul care, în stagiunea precedentă, a reușit să îi conducă pe baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca spre al treilea titlu național consecutiv, performanță la care s-a adăugat cucerirea Cupei și a SuperCupei României, va participa, în timpul verii, la mai multe stagii de pregătire și de perfecționare pentru antrenori. Astfel, acesta va avea ocazia de a-și îmbogăți cunoștințele tactice, în prezența altor antrenori ai echipelor de top din baschetul european.

Reprezentanții clubului clujean au anunțat faptul că, în perioada 24-25 iunie, Mihai Silvășan va fi prezent la Clinicul “Dušan Ivković”, organizat în Serbia, la Belgrad, un eveniment care, totodată, aduce un omagiu regretatului antrenor sârb, multiplu campion european cu naționala Iugoslaviei și dublu câștigător al Euroligii, cea mai puternică competiție din baschetul european.

Printre invitații speciali, se numără și Željko Obradović, cel mai prolific antrenor din Euroligă, care are în palmares nouă titluri de campion. De asemenea, va fi prezent și selecționerul Franței, Vincent Collet, care și-a condus naționala spre medalia de argint la Jocurile Olimpice 2020.

Ulterior, în perioada 2-5 iulie, antrenorul campioanei României va participa la întâlnirea Euroleague Head Coaches Board, o organizație care reunește cei mai importanți tehnicieni de pe bătrânul continent. Printre membri, se regăsesc antrenori precum Ergin Ataman, Sarunas Jasikevicius, Xavi Pascual, Ettore Messina, Andrea Trinchieri și, nu în ultimul rând, Dimitris Itoudis, care ocupă funcția de președinte al organizației.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Nandor Kuti, după zece ani petrecuți la U-BT Cluj-Napoca: “Îmi este foarte greu să mă despart de echipă”

Karel Guzman continuă alături de U-BT – cubanezul și-a prelungit contractul pentru încă două sezoane

U-BT Cluj-Napoca a anunțat primul transfer al verii – Mihai Măciucă este noul jucător al “studenților”

banner